Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig op je (online) marketingafdeling of mis je een expertise binnen je team?

Hi! Ik ben Remco, een freelance online marketeer met aanstekelijke energie.

Connecten met mensen om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na ervaring aan bureauzijde en intern bij verschillende organisaties is het tijd om deze ervaring in te zetten!


Ik help als interim marketingpartner MKB-bedrijven, organisaties en start-ups. Zowel op afstand als op locatie.


Heeft jouw bedrijf expertise of extra handjes nodig? Laten we samen een kop koffie drinken, ik adviseer je graag!

Hi! Ik ben Remco, een freelance online marketeer met aanstekelijke energie.

Connecten met mensen om hun bedrijf online te laten groeien; dat is waar ik mijn energie uit haal. Na ervaring aan bureauzijde en intern bij verschillende organisaties is het tijd om deze ervaring in te zetten!


Ik help als interim marketingpartner MKB-bedrijven, organisaties en start-ups. Zowel op afstand als op locatie.


Heeft jouw bedrijf expertise of extra handjes nodig? Laten we samen een kop koffie drinken, ik adviseer je graag!

Advertising

Social media

SEO

Content

E-mail

DTP-werk

"We zijn erg tevreden over de samenwerking met Remco. Hij heeft ons geholpen met het verbeteren van onze SEO en heeft social ads campagnes opgezet. Fijn om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en te kunnen groeien in onze marketing!"